Tidigare evenemang

Jan Hellman, Non Violence
25 november 2022 kl 12.30
Hotel Mollberg
Jan Hellman, ordförande i Non Violence: We are a non profit organisation with a mission to inspire, motivate and engage people to prevent and reduce all forms of violence.
Höstmöte 2022
17 november 2022 kl 17.45
Hotel Mollberg
Talare är Carl-Johan Hagman, tidigare CEO Stena Rederi AB, som talar om ämnet ”Öresund, sjöfart, handel och välstånd”. Anmälan senast den 10 november.
Hur kan vi ta tillvara på möjligheterna på lasarettsområdet?
14 oktober 2022 kl 12.30
Hotel Mollberg
Rapportförfattarna Niklas Paulsson, Tincidunt AB och Ola Thufvesson, Lunds Universitet har på uppdrag av Helsingborgs Handelsförening utrett de möjligheter som uppstår när Helsingborgs Lasarett flyttas till Östra Ramlösa.
Henrik Mitelman
16 september 2022 kl 12.30
Hotel Mollberg
Vi välkomnar Henrik Mitelman – Sveriges främsta ekonomijournalist! Mitelman är en oberoende konjunktur-, finans- och trendanalytiker. Efter 15 år i finansbranschen, varav de sista 11 åren på SEB som analyschef/chefstrateg, sadlade han om till krönikör i Dagens Industri. Välkomna!
Dimitri Aleshkov
06 maj 2022 kl 12.30
Hotell Mollberg, Stortorget 18, 251 14 Helsingborg, Sweden.
Hur kan vi hjälpa Ukraina på riktigt? Dimitrij Aleshkov som representerar det största communityt av rysktalande i regionen berättar om hur 100-tals volontärer hjälper till här i Sverige och om hur du kan hjälpa till på riktigt! Välkomna!
Aliya Sabir
08 april 2022 kl 12.30
Hotell Mollberg, Stortorget 18, 251 14 Helsingborg, Sweden.
Vi välkomnar Aliya Sabir som är Community Manager på HETCH och driver TECHSHIP som är HETCH hållbarhetssatsning. TECHSHIP är för unga människor oavsett bakgrund. Aliya kommer att berätta om betydelsen av TECHSHIP och om erfarenheter med ungdomarna kopplat till näringsliv, tech-världen och utbildningar. TECHSHIP är ett samverkansprojekt mellan HETCH, Helsingborgshem och Wihlborgs. Varmt välkomna!
Ewa-Gun Westford
17 december 2021 kl 12.30
Julbord på Madame Moustache, Norra Storgatan 9, Helsingborg
Hennes telefon ringde ofta och Ewa-Gun Westford svarade nästan alltid, oavsett veckodag och tid på dygnet. Som presstalesperson inom polisregion Syd tyckte hon att det är hennes skyldighet. – Det är viktigt att allmänheten får veta så mycket som möjligt om vad vi inom polisen gör och jag tycker att massmedia har en viktig roll. Jag skulle inte kunnat jobba med detta om jag inte gillade journalister. Inte heller om jag inte själv var nyfiken och stolt över polisen.
Anders Östlund
12 november 2021 kl 12.00
Gåslunch på Madame Moustache, Norra Storgatan 9, Helsingborg
Energi och energibolag befinner sig mitt i stormens öga. Kundernas nya behov av flexibilitet, investeringar i förnyelsebart, systemoptimering mellan individ och system samt att bibehålla vettiga affärer för fjärrvärme och elnäten: Många förändringar kommer inom energibranschen. Östlund är en av landets främsta inom området.
Lunchevent
21 maj 2021 kl 13.00