Tidigare evenemang

Dimitri Aleshkov
06 maj 2022 kl 12.30
Hotell Mollberg, Stortorget 18, 251 14 Helsingborg, Sweden.
Hur kan vi hjälpa Ukraina på riktigt? Dimitrij Aleshkov som representerar det största communityt av rysktalande i regionen berättar om hur 100-tals volontärer hjälper till här i Sverige och om hur du kan hjälpa till på riktigt! Välkomna!
Aliya Sabir
08 april 2022 kl 12.30
Hotell Mollberg, Stortorget 18, 251 14 Helsingborg, Sweden.
Vi välkomnar Aliya Sabir som är Community Manager på HETCH och driver TECHSHIP som är HETCH hållbarhetssatsning. TECHSHIP är för unga människor oavsett bakgrund. Aliya kommer att berätta om betydelsen av TECHSHIP och om erfarenheter med ungdomarna kopplat till näringsliv, tech-världen och utbildningar. TECHSHIP är ett samverkansprojekt mellan HETCH, Helsingborgshem och Wihlborgs. Varmt välkomna!
Ewa-Gun Westford
17 december 2021 kl 12.30
Julbord på Madame Moustache, Norra Storgatan 9, Helsingborg
Hennes telefon ringde ofta och Ewa-Gun Westford svarade nästan alltid, oavsett veckodag och tid på dygnet. Som presstalesperson inom polisregion Syd tyckte hon att det är hennes skyldighet. – Det är viktigt att allmänheten får veta så mycket som möjligt om vad vi inom polisen gör och jag tycker att massmedia har en viktig roll. Jag skulle inte kunnat jobba med detta om jag inte gillade journalister. Inte heller om jag inte själv var nyfiken och stolt över polisen.
Anders Östlund
12 november 2021 kl 12.00
Gåslunch på Madame Moustache, Norra Storgatan 9, Helsingborg
Energi och energibolag befinner sig mitt i stormens öga. Kundernas nya behov av flexibilitet, investeringar i förnyelsebart, systemoptimering mellan individ och system samt att bibehålla vettiga affärer för fjärrvärme och elnäten: Många förändringar kommer inom energibranschen. Östlund är en av landets främsta inom området.
Lunchevent
21 maj 2021 kl 13.00
Helsingborgs nya sjukhus
11 maj 2021 kl 13.00
Karl Beckman & Mikael Halling
16 april 2021 kl 12.30
Gastro, Helsingborg
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent commodo cursus.
Kerstin Lindell
26 mars 2021 kl 12.30
Gastro, Helsingborg
Världen är hennes marknad - Malmö basen. Lyssna och inspireras av Bonas VD Kerstin Lindell.
Soraya Axelsson
13 november 2020 kl 12.30