Vill du bli medlem i Helsingborgs Handelsförening?

Vi uppmuntrar alla som bedriver företagsverksamhet eller är anställd i Helsingborgs näringsliv att bli medlemmar. Årsavgiften för medlemskap fastställs vid varje årsmöte och varierar beroende på om medlemskapet gäller en enskild person eller ett företag.

Anders Östlund
Köp biljett genom att Swisha 299 kr till nummer 123 362 4236 eller att betala in till bankgiro 863-6987. Ange evenemangets datum. Om du skickar via bankgiro, ange också ditt namn. Observera att antalet platser är begränsat.
Plats:Gåslunch på Madame Moustache, Norra Storgatan 9, Helsingborg
Ewa-Gun Westford
Köp biljett genom att Swisha 399 kr till nummer 123 362 4236 eller att betala in till bankgiro 863-6987. Ange evenemangets datum. Om du skickar via bankgiro, ange också ditt namn. Observera att antalet platser är begränsat.
Plats:Julbord på Madame Moustache, Norra Storgatan 9, Helsingborg