Vill du bli medlem i Helsingborgs Handelsförening?

Vi uppmuntrar alla som bedriver företagsverksamhet eller är anställd i Helsingborgs näringsliv att bli medlemmar. Årsavgiften för medlemskap fastställs vid varje årsmöte och varierar beroende på om medlemskapet gäller en enskild person eller ett företag.

Hur kan vi ta tillvara på möjligheterna på lasarettsområdet?
Rapportförfattarna Niklas Paulsson, Tincidunt AB och Ola Thufvesson, Lunds Universitet har på uppdrag av Helsingborgs Handelsförening utrett de möjligheter som uppstår när Helsingborgs Lasarett flyttas till Östra Ramlösa.
Jan Hellman, Non Violence
Företagsledare Jacob Wallenberg