Ewa-Gun Westford – Helsingborgs Handelsförening

Handelsföreningen är en allmännyttig ideell förening som lämnar ekonomiskt stöd till individer, utbildning och forskning. Vi stöder näringslivets intressen och är en samlings-plats för det lokala näringslivet. Föreningen har ända från starten 1847 haft ett starkt engagemang för Helsingborg och regionen.

Ewa-Gun Westford

17 december 2021 kl 12.30 | Julbord på Madame Moustache, Norra Storgatan 9, Helsingborg

Hennes telefon ringde ofta och Ewa-Gun Westford svarade nästan alltid, oavsett veckodag och tid på dygnet. Som presstalesperson inom polisregion Syd tyckte hon att det är hennes skyldighet. – Det är viktigt att allmänheten får veta så mycket som möjligt om vad vi inom polisen gör och jag tycker att massmedia har en viktig roll. Jag skulle inte kunnat jobba med detta om jag inte gillade journalister. Inte heller om jag inte själv var nyfiken och stolt över polisen.

Endast medlemmar kan köpa biljetter direkt via länken. Är du inte medlem i Handelsföreningen går det bra att skicka en förfrågande om att delta via formuläret på den här sidan..

Vi välkomnar Ewa-Gun Westford, polisinspektör och tidigare presstalesperson inom polisregion Syd.

Hennes telefon ringde ofta och Ewa-Gun Westford svarade nästan alltid, oavsett veckodag och tid på dygnet. Som presstalesperson inom polisregion Syd tyckte hon att det är hennes skyldighet.

– Det är viktigt att allmänheten får veta så mycket som möjligt om vad vi inom polisen gör och jag tycker att massmedia har en viktig roll. Jag skulle inte kunnat jobba med detta om jag inte gillade journalister. Inte heller om jag inte själv var nyfiken och stolt över polisen.

Det serveras julbord till lunchen. Välkomna!

Vi sparar inga kortuppgifter på vår hemsida. Det är en extern mjukvara som tillhandahåller detta. Alla kortuppgifter krypteras noga och delas ej vidare.

Kommande evenemang

Se alla kommande evenemang Se alla kommande evenemang
20 april 2023
Sillen & Makrillen
FD, ambassadör Kent Härstedt talar om ”Megatrender i Asien och den växande konfrontationen mellan Kina och USA”. Mer information kommer.
Pris:500 kr / biljett
Totalt:500 kr
Köp biljett
26 maj 2023 kl 12.30
Yoko, Järnvägsgatan 3
Vi välkomnar Joachim Samuelsson, CEO Crunchfish.
Pris:230 kr / biljett
Totalt:230 kr
Köp biljett
16 juni 2023 kl 12.30
Yoko, Järnvägsgatan 3
Vi välkomnar ambassadör Marina Berg.
Pris:230 kr / biljett
Totalt:230 kr
Köp biljett