Aliya Sabir – Helsingborgs Handelsförening

Handelsföreningen är en allmännyttig ideell förening som lämnar ekonomiskt stöd till individer, utbildning och forskning. Vi stöder näringslivets intressen och är en samlings-plats för det lokala näringslivet. Föreningen har ända från starten 1847 haft ett starkt engagemang för Helsingborg och regionen.

Aliya Sabir

08 april 2022 kl 12.30 | Hotell Mollberg, Stortorget 18, 251 14 Helsingborg, Sweden. 

Vi välkomnar Aliya Sabir som är Community Manager på HETCH och driver TECHSHIP som är HETCH hållbarhetssatsning. TECHSHIP är för unga människor oavsett bakgrund. Aliya kommer att berätta om betydelsen av TECHSHIP och om erfarenheter med ungdomarna kopplat till näringsliv, tech-världen och utbildningar. TECHSHIP är ett samverkansprojekt mellan HETCH, Helsingborgshem och Wihlborgs. Varmt välkomna!  

Endast medlemmar kan köpa biljetter direkt via länken. Är du inte medlem i Handelsföreningen går det bra att skicka en förfrågande om att delta via formuläret på den här sidan..

Vi välkomnar Aliya Sabir som är Community Manager på HETCH och driver TECHSHIP som är HETCH hållbarhetssatsning.

TECHSHIP är för unga människor oavsett bakgrund. Aliya kommer att berätta om betydelsen av TECHSHIP och om erfarenheter med ungdomarna kopplat till näringsliv, tech-världen och utbildningar. TECHSHIP är ett samverkansprojekt mellan HETCH, Helsingborgshem och Wihlborgs.

Varmt välkomna!

 

Vi sparar inga kortuppgifter på vår hemsida. Det är en extern mjukvara som tillhandahåller detta. Alla kortuppgifter krypteras noga och delas ej vidare.

Kommande evenemang

Se alla kommande evenemang Se alla kommande evenemang
20 april 2023
Sillen & Makrillen
FD, ambassadör Kent Härstedt talar om ”Megatrender i Asien och den växande konfrontationen mellan Kina och USA”. Mer information kommer.
Pris:500 kr / biljett
Totalt:500 kr
Köp biljett
26 maj 2023 kl 12.30
Yoko, Järnvägsgatan 3
Vi välkomnar Joachim Samuelsson, CEO Crunchfish.
Pris:230 kr / biljett
Totalt:230 kr
Köp biljett
16 juni 2023 kl 12.30
Yoko, Järnvägsgatan 3
Vi välkomnar ambassadör Marina Berg.
Pris:230 kr / biljett
Totalt:230 kr
Köp biljett